Sähköasennuspalvelut kokeneelta toimijalta Haminassa ja muualla Kymenlaaksossa

Ota yhteyttä

Sähkö-Karisma tarjoaa kattavat sähköasennuspalvelut Haminassa, Kotkassa, Pyhtäällä ja laajemmin koko Kymenlaakson alueella. Palveluvalikoimaamme kuuluvat sähköasennustyöt, vikakorjaukset sekä tarvikemyynti.
Aurinkopaneelien asennukset, huollot ja korjaukset myös kauttamme.

 

Saat meiltä siis kaiken kattavan paketin, olipa kyseessä sitten pieni korjausprojekti tai laajempi urakka. Toimimme myös aliurakoitsijana muille sähköalan yrityksille.

 

Ota yhteyttä kokeneeseen toimijaan ja jätä meille tarjous pyyntö. Saat meiltä erittäin kilpailukykyisen tarjouksen. Olemme tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse sekä yhteydenottosivulta löytyvällä lomakkeella.

Yhteystiedot

Sähköasennusten toteutus

Saat Sähkö-Karismalta huolelliset sähköasennukset sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin. Olemme toteuttaneet vuosien toimintamme aikana muun muassa omakotitalojen, teollisuushallien, julkisrakennusten, maatalousrakennusten ja liikehuoneistojen sähkötöitä.

 

Olemme STUL ry:n jäsenyritys ja kuulumme myös Luotettava Kumppani -palveluun. Näiden järjestöjen tarkoitus on tehdä jäsenyritystensä toiminnasta läpinäkyvämpää ja säädeltyä. Voit siis luottaa siihen, että toimintamme on standardien mukaista ja valvottua.

Kiinteistöjen vikakorjaukset ja tarvikemyynti

Mikäli kiinteistösi sähköistyksissä on ilmennyt ongelmia, pyydä Sähkö-Karisma apuun. Aivan kuten asennustyömmekin, korjaukset ovat saatavilla kotitalouksille sekä yritysten tiloihin. Me laitamme sähköistykset kuntoon.

 

Löydät valikoimastamme sähköalan perustarvikkeet sekä hyvän kattauksen myös erikoistarvikkeita. Tukkureidemme kautta saat käyttöösi laajemman valikoiman nopealla toimitusajalla.

Aliurakointipalvelut isommille toimijoille

Saat meiltä myös luotettavaa ja joustavaa aliurakointipalvelua, joka suunnitellaan yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Sähkö-Karismalla on voimassa seuraavat työturvakortit:

  • työturvallisuuskortti

  • sähkötyöturvallisuuskortti

  • hätäensiapukortti.